Een yogaweekend in Nederland boeken – wat denk je van deze opties?

Heerlijk een paar dagen ontspannen met yoga, samen met anderen die alleen op pad zijn? Je regelt het heel makkelijk. En je hoeft er niet eens ver voor te reizen! Ik vond onderstaande yoga-arrangementen binnen Nederland. Ze worden georganiseerd op verschillende locaties – zit er iets voor je bij?

Yogaweekend Brabantse Kempen

Bij hotel Eigentijdserf Westelbeers in de Brabantse Kempen (tussen Tilburg en Eindhoven) draait alles om bezieling en bezinning. Begin de ochtend goed met je eerste yoga-sessie in het ochtendzonnetje, maak blootsvoets écht contact met de aarde tijdens een wandeling over het belevingspad en kom tot bezinning tijdens een oefening in het labyrint op het erf. Het hotel staat midden in de prachtige natuur en wordt omringd door uitgestrekte heidelandschappen. Verblijf in een eenpersoonskamer is inbegrepen, net als maaltijden, koffie, thee en fruitwater. De activiteiten worden begeleid door een ervaren yogadocent. Hier vind je alle informatie over dit yogaweekend voor singles.

Yogaweekend Loonse en Drunense Duinen

Reserveer eindelijk eens wat tijd voor jezelf in hotel Guldenberg. Dit voormalige kloostercomplex staat midden in de bossen en heeft 21 hectare eigen grondgebied. Hier ervaar je de kracht van natuur, stilte, rust en inspiratie. Een ideale plek voor een yogaweekend dus. Maar ook wandelen kun je hier perfect – een mooie combinatie. Ook bij dit yogaweekend zijn verblijf in een eenpersoonskamer en alle maaltijden inbegrepen. Hier vind je uitgebreide informatie over dit yogaweekend voor singles.

Yogaweekend Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem ligt op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe. Dit prachtige landgoed van 14 hectare ligt midden in de bosrijke Weerribben Wieden. Een mooie plek om onder leiding van een professionele yogadocent alle tijd te nemen voor yoga, maar ook om te genieten van het glooiende landschap met bossen, landgoederen, grafheuvels en het stadje Steenwijk. Maaltijden en verblijf in een eenpersoonskamer zijn inbegrepen. Bekijk hier alle details van dit yogaweekend voor singles.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.