Ik kom uit de regio Rotterdam, maar woon nu alweer zo’n 15 jaar in Twente. In die tijd heb ik dit mooie stukje Nederland steeds beter leren kennen. Dat doe ik het liefst wandelend of fietsend. En ik sta nog steeds af en toe versteld van het moois dat ik dan tegenkom!

Voor iedereen die ook wel eens wil komen wandelen in het mooie Twente, heb ik mijn persoonlijke top 10 met mooiste wandelingen in Twente gemaakt. Ik heb ze bij elkaar gezet in een pdf-bestand, zodat je ze kunt downloaden. Zo heb je ze ook offline beschikbaar en kun je ze eventueel uitprinten als je dat makkelijker vindt.

Als je juist wel bekend bent in Twente, ben je misschien wel benieuwd of je mijn favoriete wandelingen alle 10 al hebt gemaakt. En misschien heb je nog wel tips voor me!

Meer moois in Nederland

Maar er is natuurlijk meer te zien en doen in Twente. En dat ik hier woon, wil niet zeggen dat ik nooit meer buiten Twente kom. Ik verken heel graag de mooiste plekjes van heel Nederland. Als je mijn top 10 Twentse wandelingen aanvraagt, zal ik je dan ook af en toe andere tips sturen, zoals:

  • Tips over wandelen en fietsen in Nederland
  • Of plekken waar je mooi het water op kunt
  • Bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Nederland
  • En fijne plekjes om te overnachten

Natuurlijk kun je je op elk gewenst moment met één klik afmelden. Maar misschien zitten er wel tips bij waarvan je een hoop plezier gaat beleven tijdens een dagje, weekendje of weekje weg in Nederland…