camping oortjeshek

Slapen bij de boer in Zuid-Holland: spelen in het hooi en konijntjes knuffelen

Kamperen bij de boer is leuk, leerzaam en lekker. Want je maakt het reilen en zeilen op de boerderij van heel dichtbij mee. Zo mochten wij een keer aanwezig zijn bij de geboorte van een kalfje! En van de verse melk van koeien en geiten of van de verse eieren maken de boer en boerin de lekkerste dingen, zoals kaas en ijsjes. Dus ben je op zoek naar een leuke plek om te kamperen in Zuid-Holland? Denk dan eens aan slapen bij de boer.

Stolkse Weide in Zuid-Holland

Deze traditionele melkveehouderij biedt heel veel rust en ruimte in een oer-Hollands polderlandschap: weilanden vol koeien en schapen, maar ook weidevogels en veel slootjes. Terwijl jij geniet van dit uitzicht, kunnen de kinderen heerlijk losgaan in de speelweide. Bij minder weer kunnen ze de speelzolder op, een hooigevecht houden in de Hooi Hooi Speelschuur en op bezoek bij de konijntjes in de Knuffelschuur. Ook kunnen ze leren hoe je een koe moet melken en genieten van het heerlijke roomijs dat boerin Durkje van de melk maakt.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Nederland deel ik mijn persoonlijke tips in Nederland met je, zoals mooie fiets- en wandeltochten en fijne vakantiewoningen. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Noord- en Oost-Europa, en over Scandinavische lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.