camping oortjeshek

Slapen bij de boer in Utrecht – bijvoorbeeld bij ’t Oortjeshek

In combinatie met onze stedentrip Woerden gingen wij slapen bij de boer. Dat deden we bij camping ’t Oortjeshek. Wie had gedacht dat je in de provincie Utrecht zo goed het boerenleven kon ervaren? Voor de kinderen was het heel bijzonder om bij allerlei klusjes op de boerderij te mogen meehelpen. Een mooie herinnering!

Camping Oortjeshek

Camping ’t Oortjeshek is een minicamping vlak bij Woerden met negen kampeerplaatsen en een paar huuraccommodaties. Toen wij er waren, stonden er nog safaritenten. Die zie ik nu niet meer op de website staan, maar wel twee hooiberghutten. ’t Oortjeshek is een actief melkveebedrijf in het Groene Hart waar kinderen mogen meehelpen met het uit de wei halen, melken en voeren van de koeien. Je zit hier mooi centraal, zodat je je verblijf op een kampeerboerderij mooi kunt combineren met een bezoek aan steden zoals Utrecht en Amsterdam. En met een bezoek aan de kaasmarkt in Woerden natuurlijk!

camping oortjeshek
’s Morgens helpen voeren – en daarna de stal vegen

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Nederland deel ik mijn persoonlijke tips in Nederland met je, zoals mooie fiets- en wandeltochten en fijne vakantiewoningen. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Noord- en Oost-Europa, en over Scandinavische lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.