lekker eten op texel

Kamperen bij de boer in Noord-Holland: hier kan het

Kamperen bij de boer in Nederland deden we tot nu toe twee keer: in Drenthe en bij Woerden. Wat was het leuk! ’s Avonds de koeien uit de wei halen, helpen melken en zelfs een kalfje geboren zien worden… Wij vonden kamperen op een boerencamping echt nog leuker dan op een ‘gewone’ camping. Dus als je op zoek bent naar een leuke plek om te kamperen in Noord-Holland, zou ik zeker een boerencamping overwegen!

Fleur Stables in Noord-Holland

Als je van paarden of van het strand houdt, of van allebei, dan is dit de boerderij voor jou. Hier wonen wel 50 paarden en pony’s. De badplaats Callantsoog is nog geen 10 kilometer verderop te vinden. Kinderen kunnen de hele dag zoet zijn met de pony’s of het verzorgen van lammetjes, geitjes en konijntjes. Ook kun je op de trekker mee het land op met boer Jan. Kinderen die kennis willen maken met paardrijden, kunnen hier hun Ponydiploma halen. In een paar korte lessen leer je van instructrice Thirza alles wat je moet weten over het verzorgen en berijden van een pony. Wie al genoeg rijervaring heeft, kan een eigen verzorgpony boeken. En als je de paarden even zat bent, kun je in de grote sloot gaan vissen of varen in de motorboot of de roeiboot van de boer.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Nederland deel ik mijn persoonlijke tips in Nederland met je, zoals mooie fiets- en wandeltochten en fijne vakantiewoningen. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Noord- en Oost-Europa, en over Scandinavische lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.