fietsen vanuit stein

Kamperen bij de boer in Limburg

Wil je genieten van het Limburgse rivieren- en heuvellandschap en kamperen bij de boer? Dan moet je bij deze boerencampings in Limburg zijn. En laten we eerlijk zijn: kamperen bij de boer is extra leuk met een stukje Limburgse vlaai erbij!

Boerderij BoeBaDoe in Limburg

Deze traditionele melkveehouderij is door de eigenaars getransformeerd in een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ook nog iets leren over het leven op de boerderij. Er zijn koeien, maar ook paarden. Boerin Floor is zelfs gediplomeerd instructrice en geeft in de buitenbak ponyrijlessen. Je kan op deze boerderij lekker helpen met de dieren verzorgen of gewoon spelen in de weide waar je alle ruimte hebt.

De Verloren Kost in Limburg

De Verloren Kost was vroeger een melkveehouderij. Maar boerin Annemarie heeft hem helemaal omgetoverd tot een recreatieboerderij met als kers op de taart een paardenpension. Als je hier komt kamperen, kun je heerlijk bezig zijn met de schattige pony’s, helpen met het verzorgen van de andere dieren en spelen op de boerderij en in het bos naast de boerderij. Als je na al dat genieten trek hebt gekregen, kun je op het boerderijterras smullen van vlaai en ijs.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Nederland deel ik mijn persoonlijke tips in Nederland met je, zoals mooie fiets- en wandeltochten en fijne vakantiewoningen. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Noord- en Oost-Europa, en over Scandinavische lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.