Kamperen bij de boer in Gelderland

Written by Sandra van Bijsterveld

Eerder gingen wij kamperen bij de boer bij Woerden en in Drenthe. Maar ook Gelderland heeft mooie boerencampings. Als je toch wilt gaan kamperen in Gelderland, is het misschien een idee om een boerencamping te overwegen. Weer eens iets anders!

Den Branderhorst in Gelderland

Op deze kleinschalige melkveehouderij lijkt de tijd wel stil te hebben gestaan. Er zijn koeien die zich graag laten vertroetelen tijdens de workshops koeknuffelen en je kunt pony’s verzorgen en erop rijden. Wie een ervaren ruiter is, mag met boer Eddy een buitenrit maken. ‘s avonds kun je voor gezelligheid terecht bij het kampvuur, waar boer Eddy vaak zit te ontspannen na een dag hard werken op de boerderij.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *