koesafari Vechtdal

Kamperen bij de boer in Gelderland

Eerder gingen wij kamperen bij de boer bij Woerden en in Drenthe. Maar ook Gelderland heeft mooie boerencampings. Als je toch wilt gaan kamperen in Gelderland, is het misschien een idee om een boerencamping te overwegen. Weer eens iets anders!

De Buitenhoeve

Deze melkvee- en kaasboerderij heeft natuurlijk koeien en kalfjes, maar ook paarden, pony’s, ezels, honden, katten, geiten, konijnen, minivarkentjes en kippen. Je slaapt in een van de Barntenten die van ale luxes voorzien zijn. Schilderen, vissen, springen op de trampoline en skelteren kan je hier de hele dag door.

Den Branderhorst in Gelderland

Op deze kleinschalige melkveehouderij lijkt de tijd wel stil te hebben gestaan. Er zijn koeien die zich graag laten vertroetelen tijdens de workshops koeknuffelen en je kunt pony’s verzorgen en erop rijden. ’s avonds kun je voor gezelligheid terecht bij het kampvuur, waar boer Eddy vaak zit te ontspannen na een dag hard werken op de boerderij.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Nederland deel ik mijn persoonlijke tips in Nederland met je, zoals mooie fiets- en wandeltochten en fijne vakantiewoningen. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Noord- en Oost-Europa, en over Scandinavische lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.