Vier Halloween met het online Festival of Fright en win kaartjes voor later

Written by Sandra van Bijsterveld

Onze kinderen vinden Halloween het leukste feest van het jaar. Maar hoe vier je Halloween in een tijd waarin het aantal reisbewegingen zoveel mogelijk moet worden beperkt en niet iedereen zit te wachten op groepjes kinderen die allemaal in dezelfde snoeptrommel komen graaien? Vandaag kwam ik een leuk idee tegen: Tiqets organiseert het online Festival of Fright, inclusief een virtuele rondleiding door het kasteel van Dracula. En je kunt ook nog kaartjes winnen voor als je weer wel op pad kunt.

Festival of Fright
Afbeelding: Tiqets via Baltus Communications

Festival of Fright

Dit is het programma voor jouw (Engelstalige) Halloween-avondje thuis op vrijdag 30 oktober 2020 (controleer het voor aanvang nog even hier):

16.45 uur: Madame Tussauds Murder Mystery

Om te beginnen kun je vanuit je eigen huiskamer een moordmysterie helpen oplossen in Madame Tussauds Berlijn. Het wordt een virtuele ervaring waarbij je zelf aanwijzingen kunt ontcijferen.

18.00 uur Warwick’s Haunted Castle Monster Mess Show

Om 18.00 uur ga je virtueel naar Warwick Castle in Engeland. Daar kun je tijdens een leuke online show voor het hele gezin zien hoe Richard the Wizard en een professor met grappige experimenten proberen een echt levend wezen te creëren, net als bij het monster van dr. Frankenstein.

19.00 uur A Spooky Tour of Dracula’s Castle

Graaf Dracula ken je ongetwijfeld. Hij komt uit het boek Dracula (uit 1897) van de Ierse schrijver Bram Stoker. De Britse acteur Christopher Lee gaf hem een gezicht in de film Horror of Dracula. Voor de woonplaats van Dracula liet Bram Stoker zich inspireren door het indrukwekkende Bran-kasteel in Transsylvanië. En nu kun je dus met Halloween een griezelige online rondleiding door met kaarsen verlichte gangen en de kelders waar de echte Vlad de Spietser gevangen heeft gezeten.

Win kaartjes voor later

Normaal gesproken zijn er veel leuke plekken waar je Halloween kunt gaan vieren. Zo bezochten wij ooit Avonturenpark Hellendoorn (of moet ik zeggen Heksendoorn) in deze tijd van het jaar. Ook in Toverland en The Amsterdam Dungeon wordt Halloween gevierd.

Op dit moment wil je misschien liever niet op pad gaan. Maar voor wanneer dat wel weer kan, kun je bij Tiqets kans maken op 2 entreekaarten voor een van de ruim 40 attractieparken in Europa en Amerika die Halloween-acties organiseren. Omdat veel landen nu niet toegankelijk zijn, krijgen de winnaars een voucher die op een later moment gebruikt kan worden.

Aanmelden voor de virtuele rondleidingen en meedoen aan de prijsvraag kan hier.

5% korting 728x90

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *