glamping landal coldenhove

Glamping in Noord-Holland: sfeervolle safaritenten in de duinen

Waar in Noord-Holland kun je verblijven in een safaritent of andere glamping-accommodatie? Ik vond de volgende plekken voor je. Heb je nog een tip voor glamping in Noord-Holland? Laat het me weten!

Landal Sluftervallei op Texel

Dit vakantiepark ligt midden tussen de duinen. Hier kun je glamperen in alle rust, met de zee vlakbij. Vanuit een luxe safaritent ben je zo op het strand.

Dutchen Erfgoedpark De Hoop

Op Dutchen Erfgoedpark De Hoop staan luxe safaritenten. Je verblijft hier op een historische locatie direct aan het Uitgeestermeer en hebt uitstekende zwem- en watersportmogelijkheden binnen handbereik. Ook vind je hier een restaurant, een ijssalon en een natuurspeeltuin.

Roompot Vakantiepark Callassande

Op Vakantiepark Callassande staan luxe safaritenten voor 4 of 6 personen. Hier heb je het strand vlakbij en heel veel faciliteiten bij de hand, zoals tennisbanen, fietsverhuur, speeltuinen en een overdekt zwembad. Ook leuk: kom in het voorjaar en geniet van de bloemenvelden!

Duynpark Het Zwanenwater

Op Duynpark Het Zwanenwater kun je verblijven in een mooie woodlodge voor maar liefst 8 personen. Je zit hier op maar 10 minuten lopen van het strand van Callantsoog met zijn gezellige strandpaviljoens. Ook het dorpje ligt op loopafstand.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Nederland deel ik mijn persoonlijke tips in Nederland met je, zoals mooie fiets- en wandeltochten en fijne vakantiewoningen. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Noord- en Oost-Europa, en over Scandinavische lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.