Een dagje of weekendje weg met korting in Nederland – zo regel je dat

Written by Sandra van Bijsterveld

Soms voel ik me wel eens een beetje dom. Ik koop kaartjes meestal gewoon bij de kassa, of online op de website van datgene waar ik naartoe wil. Maar het komt regelmatig voor dat ik mensen hoor vertellen dat zij veel goedkoper naar iets toe kunnen, omdat ze een actie of korting hadden gevonden. Hoe vinden ze die dan, vroeg ik me af. Inmiddels heb ik wel een paar manieren gevonden om een dagje of weekendje weg in Nederland met korting te regelen. Hieronder zet ik ze op een rij en aanvullingen zijn natuurlijk meer dan welkom.

Weg met korting met Vakantieveilingen

Vakantieveilingen is een van de manieren om met korting een dagje weg te kunnen. Je moet dan wel even de tijd nemen om een aanbieding in de gaten te houden, te kijken of andere mensen er nog op bieden en eventueel een nieuw bod uit te brengen. Je kunt onder andere bieden op voordelige uitstapjes in Nederland, goedkope hotelovernachtingen, dagjes naar de sauna met korting en zelfs op hele vakanties.

Voordelige uitstapjes bij Tripper

Ook Tripper is een handige website om even naar te kijken als je een dagje weg aan het plannen bent. Hier vind je heel veel deals voor een leuk prijsje, bijvoorbeeld voor pretparken, dierentuinen, sauna’s en restaurants. Je stelt zelf je deal samen, kiest opties en het aantal tickets en hoeft daarbij geen boeking- en/of administratiekosten te betalen.

Voordelige hotelarrangementen bij Voordeeluitjes

Zelf dacht ik dat Voordeeluitjes ook zoiets zou zijn als Tripper, maar dat blijkt toch iets anders te liggen. Bij Voordeeluitjes.nl moet je zijn voor één of meerdere nachtjes weg in een hotel of vakantiewoning. Je kunt zoeken op provincie, op kenmerken zoals “aan het strand” of “stedentrip” en er zijn 50- en 75-euro-deals.

5% korting 728x90

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *