Contact

Mijn naam is Sandra van Bijsterveld en Stralend Nederland is een spin-off van mijn reisblog Stralend Schrijven, waar ik blog over mijn reizen naar Noord- en Oost-Europa en korte vakanties in Nederland.

De stukjes van Nederland die ik het beste ken, zijn Delft (waar ik ben geboren), de regio Rotterdam (waar ik ben opgegroeid) en Leiden (waar ik studeerde). Ik vond het heerlijk om vanuit Leiden naar Noordwijk of Katwijk te fietsen, of om met de trein een dagje naar Den Haag, Amsterdam of Utrecht te gaan. Rotterdam heeft altijd een speciale plek in mijn hart gehouden.

Sinds 2006 woon ik in Twente, Nu geniet ik enorm van wandelen en fietsen in de omgeving van mijn thuisbasis Enschede. Hoe leuk ik het ook vind om af en toe terug te gaan naar de Randstad of andere delen van Nederland te verkennen, ik kom elke keer graag weer terug in het mooie Twente. Ik vind het erg fijn dat ik me zowel in het westen als in het oosten van Nederland echt thuis kan voelen.

Wil je op de hoogte blijven van de mooie plekjes die ik vind in Nederland? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief en volg me op social media.

Heb je een tip voor me? Ik hoor het graag van je! Hier vind je mijn contactgegevens.

Hier vind je informatie over samenwerkingen die ik doe met bestemmingen en bedrijven.