Christelijke reizen in Nederland – hier kun je ze boeken

Wil je vakantie vieren in Nederland, samen met andere christenen? Dan zou je kunnen overwegen om een speciale christelijke reis te boeken. Met onderstaande christelijke reizen kom je op de mooiste plekjes in Nederland.

Een christelijke reis – wat houdt dat in?

Tijdens een christelijke reis ga je op pad met gelijkgestemden op basis van christelijke waarden. Hierbij kun je bijvoorbeeld rekenen op bidden en danken bij de maaltijden, een korte dagsluiting, het respecteren van de zondagsrust en op zondag in ieder geval een overdenking en indien mogelijk een bezoek aan een plaatselijke gemeente voor een gezamenlijke kerkdienst. Een reisbegeleid(st)er draagt hier zorg voor en zoekt de onderlinge verbinding, zodat kerkmuren wegvallen.

Christelijke busreis Achterhoek (4 dagen)

De Achterhoek heeft een rijke geschiedenis, die je onder andere tegenkomt in de Hanzesteden en kastelen. Tijdens deze reis bezoek je een kasteel, ga je wandelen en fietsen en bezoek je de kleinste stad van Nederland: Bronkhorst. Bekijk hier de details van deze reis.

5-daagse christelijke busreis Vlieland

Op Vlieland kun je prachtig wandelen en fietsen door bossen, duinen en over het strand. Je uitvalsbasis tijdens deze christelijke reis is het 4-sterrenhotel WestCord Strandhotel Seeduyn, direct aan strand. Bezoek het drenkelingenhuisje, luister naar naar verhalen over het eiland en probeer de plaatselijke zeehonden te spotten. Hier lees je er alles over.

Christelijke reis 5 dagen varen inclusief Floriade

In 2022 is er weer een Floriade en daarom omvat deze vaarreis een dagexcursie naar de Floriade. Daarnaast bezoek je steden als Wijk bij Duurstede, Kampen en Zutphen. In Kampen is een dagsluiting in de prachtige Bovenkerk gepland. Op deze pagina vind je meer informatie over deze Christelijke reis met bezoek aan de Floriade.

Christelijke reis 7 dagen varen IJsselmeer en Texel

Bezoek onder andere Huizen, Hoorn en Urk tijdens deze bootreis naar het IJsselmeer en Texel. In de historische vissersdorpen aan het IJsselmeer vind je pittoreske straatjes, een ‘visje op de hoek’ en traditionele klederdrachten. Bij de Kop van Noord-Holland steek je de Waddenzee over en breng je een bezoek aan Waddeneiland Texel. Je verblijft tijdens deze reis op het schip de MS Rhine Princess, dat van alle gemakken is voorzien. Hier vind je alle informatie over deze christelijke vaarreis.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.