kamperen bij de boer in Drenthe

Boerencampings in Friesland: koeien, paarden en meer

Als je tijdens je vakantie in Friesland graag wilt gaan kamperen, zou je kunnen overwegen om te kiezen voor een camping bij de boer. Op de boerencampings in Friesland kun je met eigen ogen komen bekijken hoe het leven op de boerderij is. Kinderen mogen de boer en/of boerin helpen en beleven zo elke dag weer nieuwe avonturen. Je vakantie is dan eigenlijk al compleet!

De Geele Bosch in Friesland

Op deze boerderij runt boer Bill een jongveebedrijf: hij voedt kalfjes op tot melkkoeien. De kalfjes komen als ze ongeveer 4 maanden oud zijn en blijven tot ze voor het eerst zwanger zijn van een eigen kalfje. Verder heeft deze boerderij ook paarden en wordt er ijs gemaakt. Boerin Ella organiseert allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Wie liever zichzelf vermaakt, kan uitrazen in het avonturenbos of een uitstapje maken naar het Kameleoneiland van de Schippers van de Kameleon.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Stralend Nederland deel ik mijn persoonlijke tips in Nederland met je, zoals mooie fiets- en wandeltochten en fijne vakantiewoningen. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Noord- en Oost-Europa, en over Scandinavische lifestyle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.